Kártyaaktiválás

Megkaptam a kártyát. A levél szerint az accoun fülön az “activate new card”-pontra kell koppintani. Csakhogy nincs ilyen menüpont. Esetleg valakinek van ilyen tapasztalata? Mi a megoldás? A curve válaszra sem méltat. Köszi előre is

Próbáltad már újratelepíteni az alkalmazást?

Igen, Ezen már túl vagyok. Leveleztem közben a támogatásnál Kamilával. Ő úgy látja, hogy a kártyámat aktiválta valaki (nem én az biztos). Nem tudom ellenőrizni, mert elértem a költési limitet (?). Kértel selfit és igazolványt, megadtam, most várok. Ez 4 napja történt, ma sem tudtam használni.

1 Like

Az érdekes, hisz csak az alkalmazáson belül lehet aktiválni. Hozzáférhetett más a telefonodhoz?

Hogy érhetted el a költési limitet, ha eddig nem is volt aktiválva?

A telefonhoz nem fér senki más.
A költés a g pay-n keresztül történt, az aktiválás meg a fizikai kártyára vonatkozik. A gpay-ben az elektronikus curve kártya az elsődleges fizetési eszköz. Egészen addig tökéletesen működött, amíg el nem értem ezt az ismeretlen limitet. A curve-ben több kártyát is berögzítettem, a fizetés működött.

Gönczy OP6T

Oliver via Curve Community <imaginecurve@discoursemail.com> ezt írta (időpont: 2021. okt. 19., K 21:44):

Világos. Nem nyomhattál rá véletlenül az aktiválás gombra?

Ez sem valószínű. Bár ki nem zárhatom, de az aktiváláshoz – a leírás szerint – nem elég erre a nálam nem létező menüpontra nyomni, hanem még a kártyaszám utolsó négy jegyét is be kellene írni valahová. Ez így együtt véletlenül nem igazán követhető el, különösképpen, hogy a kártyaszám akkor vált világossá, amikor megkaptam a kártyát, de ekkor nem volt ilyen menüpont. Bezárult a kör. (Bár az app-ból is kivehettem volna a kártyaszámot, de akkor még nem tudtam, hogy az az aktiváláshoz kell, így nem tettem.)

Ezzel a limit kérdéssel mi lesz? Menni ez, meddig tart az azonosítás? Esetleg dobjam el az egész Curve-t, és használjak mást? Egy kicsit beteg ez így.

g

Korábban nem kellett megadni a kártya utolsó négy számát. Úgy látszik, változtattak a folyamaton.

El van úszva a support. Lehet, hogy már ma választ kapsz, de sajnos az sem kizárt, hogy napokat kell még várnod: An update from the Curve support team

Ez csak azért nem tisztességes, mert közben lejár a 30 napos visszatérítési (1%, amiből gazdag nem leszek) időszak.
Azt hittem komolyabb társaság ez. :frowning:

Ha válaszolnak, írd meg nekik, hogy a várakozás miatt kiesett napokat írják jóvá.

Ez egy kvázi startup, ergo messze van a kiforrottól.

Köszi.

Számomra inkább az érdekesebb, hogy maguktól rájönnek-e erre. Mint írtam, ez nem egy nagy tétel, inkább csak az elv.

g

Jelen helyzetben kétlem, hogy lenne kapacitásuk ilyesmin gondolkozni, úgyhogy az lenne célszerű, ha te említenéd meg nekik.