Samsung pay nem működik

Szia!

A samsung pay nem engedi hozzáadni a Curve kártyám, “Card issuer not yet supported” hibaüzenettel. Kicsit utánaolvastam, és arra jutottam, hogy vagy a BIN számom nem brit, vagy samsung pay használ elavult adatbázist. A BIN számom 55744489. Esetleg van valami módja, hogy biztosan megtudjam, hogy a BIN számom milyen régióhoz tartozik? Binlist és hasonló oldalak nem megbízhatóak, mindegyik mást ír. Ha a BIN-em nem brit régióhoz tartozik van rá valami mód, hogy megváltoztassam? Esetleg más oka is lehet, hogy a samsung pay nem engedi hozzáadni a kártyát?

Előre is köszi!

Helló!

Az már magyar BIN, ezért sem a Google Pay, sem az Samsung Pay nem fog működni vele addig, amíg a Google vagy a Samsung nem indítja el Magyarországon is hivatalosan a szolgáltatását.

Király! Csak azért rendeltem a Curve-ot, hogy a Galaxy Watch 3-on tudjam használni. Ha meg magyar BIN, akkor miért kérdezi meg az ATM, hogy milyen pénznemben akarom felvenni a pénzt?
Mindenesetre nem bántam meg, de akkor lehet, hogy alternatívát kell keresnem :frowning:
Egy kártyánál többet viszont nem fogok hordani.

Néhányaknak sikerült magyar BIN-nel is megcsinálni a Google Pay-t, de a hogyanra nem tudom a választ. Galaxy Watch 3-mal valószínűleg nehezebb megkerülni a Samsung korlátozását, hisz, ha jól tudom, azon nem Wear OS fut. Egy próbát azért megérhet.

Az ATM pedig azért kérdezheti meg a pénznemet, mert az üzemeltetője még nem frissítette az erre vonatkozó adatbázist.